Mindenki erre vágyik: ez a darab 2024 egyik legdivatosabb bútora a lakásban

Ha egy igazán trendi darabra ruháznál be idén, akkor ez legyen az!

Régi darab, új funkcióval

Akárcsak a divatban, a lakberendezés területén is folyamatosan változnak a trendek. Míg az előző években a vitrin, a zsúrkocsi és a retró fotelek hódítottak, idén egy másik típusú bútor kerül reflektorfénybe. Bár ezzel a darabbal eddig leginkább a nappaliban és környékén találkozhattunk, felújított verziói új funkciókat is elláthatnak a lakáson belül. További előnye, hogy bármilyen stílusban beszerezhető, így ha úgy akarod, beillesztheted a meglévő darabok közé, de akár beruházhatsz egy designer alkotásra is, amivel új színt vihetsz a lakásodba. A részletekért lapozd fel a galériát!

Szeretnéd, ha a bútoraid művészeti alkotások is lennének egyben? Akkor örömmel fogod hallani, hogy idén a letisztult darabok mellett ismét visszatérnek az egyedi formák, színek és anyagok, azaz a funkció mellett ismét szerepet kap a művészibb megközelítés a lakberendezésben.
Kattints a további képekért!

Sokkal produktívabb leszel a munkádban, ha ezek a színek vesznek körül.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.