Home&Design

Ez az alapanyag meglepő népszerűségnek örvend most a lakberendezésben

Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.

Nem csak nadrág

Egy olyan anyagról van szó, mely évtizedek óta meghatározó alapkelléke mindenki ruhatárának, ezúttal pedig lakásunk berendezése, dekorálása kapcsán is középpontba került. Ez az anyag nem más, mint a farmer. A farmer sokoldalúságát tekintve talán nem is meglepő, milyen hirtelen tört be a lakberendezési trendek közé. „Meglepően forradalmi megoldás, ez az anyag a divatbemutatók kifutójáról észrevétlenül vándorolt át a lakberendezési trendek közé" - mondja Desiree Burns, belsőépítész. Ha megfelelő módon használjuk, a farmer színű anyagok képesek kényelmet és otthonos esztétikát sugározni, ezért mindenképpen érdemes adni neki egy esélyt. Mutatjuk, hogyan!

Miért válassz farmert? „Nem meglepő, hogy a farmer klasszikus és időtlen alapdarabnak számít a divatban" - mondja Erin Chelius, lakberendezési szakértő. - „Nagyon tartós alapanyag, amely otthonosságot csempész a térbe." A farmer általában 100% pamutból készül, erős, de puha textúrát biztosít. A visszafogott megjelenés kedvelőinek is favoritja, feszes szerkezete tartós és praktikus anyaggá teszi.
Kattints a további képekért!

A minimalizmus uralma után ismét a régimódi, hagyományos terek veszik át a főszerepet a lakberendezés területén.

Leadfotó: Pexels, forrás: bhg.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...