Ha ezt teszed a lakás sarkaiba, extra mutatós lesz az otthonod

Üresen állnak a lakás sarkai, ám nincs semmi ötleted, hogyan tölthetnéd ki ezt a teret? Félsz, hogy túlzásba viszed a pakolást, és zsúfolt lesz az összhatás? Nézd meg a lehetőségeket!

Letiszult, de mutatós tippek

Általában hajlamosak vagyunk üresen hagyni a sarkakat, hiszen nem egyszerű feladat kitalálni, mi az ami ott kényelmesen elfér és jól is mutat. Polcok, székek, szekrények - a lehetőségek sorának soha nincs vége. Egy azonban biztos, ha jó érzékkel közelítjük meg ezeket a területeket, akkor a lakás ékszerdobozai lehetnek.

A lényeg abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. Dekoráljunk, eresszük szabadon a fantáziánkat, de tudjunk megálljt is parancsolni, hiszen ha nem így teszünk, olyan lesz, mintha mindent, amit már ununk csak félre dobtunk volna. Nézd meg összeállításunkat, amelyben kreatív ötletekkel látunk el, hogy minden négyzetcentimétert ki tudj használni!

Ha szekrényeket pakolsz oda, akkor párnákkal fedve nagyszerű kuckó lehet, és még helyet is spórolhatsz, ha ebben tárolod a ritkán használatos dolgokat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak