4 ötletes kulcstartó

Biztosan már mindegyikünkkel megesett, hogy éppen rohantunk volna el otthonról, csakhogy nem találtuk meg a kulcsunkat. Pedig pontosan emlékeztünk, hogy hova tettük, majd hosszas keresgélés után kiderült, hogy mindvégig a táskánk alján lapult. Íme 4 ötletes kulcstartó a falra, hogy még egyszer ne ess ebbe a hibába!

Ne felejtsd el becsatolni a biztonsági övedet!

Ezért a biztonsági öves kulcstartóért kétségkívül mindegyik ismerősünk odalesz, aki vendégségbe érkezik hozzánk! Továbbá nemcsak mutatós, hanem nagyon praktikus is: hazaérsz és egy mozdulattal bekapcsolod a kulcsod a helyére.

Örök gyerekeknek!

A legót mindenki szereti, hiszen annyiféle dolgot lehet építeni belőlük! Legóból bárki könnyen készíthet magának szuper kulcstartót, akár még a munkahelyünkön az íróasztalunk szélére is felragaszthatunk egy vékonyabb elemet, így ott is tudjuk tartani a kulcsunkat. Az íróasztal oldalára ragasztott elemre, akár egy legóemberkét is tehetünk, aki kezében tudja tartani a kábeleink felett az irányítást, így nem kell félnünk attól, hogy órák hosszat kell majd kibogoznunk őket.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!