Home&Design

Még korai temetni a klasszikust: 20 fehér konyha, amiben álom a sütés-főzés

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér konyhákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod! Igazi álomkonyhákat válogattunk, amiket egy szó nélkül elfogadnánk otthonra.

"Túl steril, unalmas és nehéz tisztán tartani"

Amikor néhány éve a lakásfelújítás során a tetőtől talpig fehér konyhabútor mellett tettem le a voksomat, a fenti három jelző tökéletesen tükrözte a környezetem kicsit sem titkolt véleményét. Pedig a fehér szín örök trend a lakberendezés területén és legyen szó bármilyen méretű és elrendezésű konyháról, amellett, hogy időtálló, elegáns és letisztult, a megfelelő kiegészítőkkel otthonos érzetet is kölcsönöz a helyiségnek. Nem győztünk meg? Akkor pörgesd végig az alábbi galériát és győződj meg róla a saját szemeddel: még mindig nem jött el az idő, hogy búcsút intsünk a fehér konyha trendnek!

Miért jó választás a fehér bútor? Bármilyen színű falhoz tökéletesen illeszthető!
Kattints a további képekért!

Következzen néhány régi fotó, ami bemutatja, milyen volt egy átlagos magyar lakás 40-50 évvel ezelőtt.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.