Készíts illatos őszi koszorút!

A készen megvehető koszorúk nekem sosem nyerik el a tetszésemet, egyrészt mert nagyon konzervatívak, kispórolják róluk a szép díszeket, másrészt az áruk is magasabb, mint szeretném. Tavaly először készítettem el a saját verziómat és rá kellett jönnöm, hogy ez egyáltalán nem ördöngösség. Mutatom a lépéseket!

Hozzávalók

Egy nagyon egyszerű koszorú lépéseit mutatom most meg, amihez alig kell pár hozzávaló. A legfontosabb kellékei a koszorúnak a koszorúalap és a ragasztópisztoly. Ezután pedig el kell döntened, hogy milyen díszítést szeretnél. Én vettem hozzá két csomag potpourrit, nagyjából megegyező színben és azokat variáltam. Tavaly például üveggömböket ragasztottam a koszorúra, de most egy fokkal természetesebbet szerettem volna és a karácsony még úgyis messze van.

Természetközeli koszorú

Ha szereted a természetet és sokat jársz a szabadban, akkor most jó eséllyel találhatsz mogyorót, diót, gesztenyét és tobozt. Ezeket gyűjtsd össze és felhasználhatod a koszorúd díszítéséhez. Ha nem vagy nagy természetjáró, akkor természetesen lehet kapni boltban is hozzávalókat. Hogy jó illat legyen a lakásban, tehetsz rá fahéjat, szárított narancshéjat, szegfűszeget vagy vaníliarudakat. A lényeg, hogy ez a te koszorúd, teljesen egyedi lesz, és azt ragasztasz rá, amit szeretnél.

Fotó: Femcafe

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!