High-tech hűtőgépek - Lassan még a vacsorádat is megfőzik helyetted

Valljuk be, egy-egy óriás, amerikai hűtőszekrény láttán még mindig elfog minket a vágyakozás. A dupla ajtós modellek - bár nem számítanak újdonságnak - továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendenek, hisz szemet gyönyörködtető kivitelezésük és hatalmas kapacitásuk lenyűgöz mindenkit. Válogatásunkban 4 márka 4 csúcstermékét mutatjuk be, lássuk,milyen a felhozatal luxus frigók között!

Samsung

A márka RH56J69187-es modellje A++ energiaosztálos, 376+179 literes űrtartalmú és 5 különböző fiókkal rendelkezik. Rendkívül környezetbarát termék, hisz freonmentes. A többirányú levegőáramoltatást végző fúvókák lehetővé teszik, hogy a hideg levegő polconként jusson az egyes szintekre. A gép No Frost technológiás, azaz jegesedés-mentesítő rendszerrel van ellátva, aminek köszönhetően soha többé nem kell leolvasztásra pazarolni az időt. Vízadagoló rendszer működik benne, így könnyen és gyorsan csapolhatjuk magunknak a behűtött folyadékot.

Liebherr

A Liebherr az egyik legmegbízhatóbb márka a hűtőgyártók között. Az SBSes 7165-ös típus ára igen borsos, de számtalan hasznos funkció került beépítésre benne. Négy, külön szabályozható hűtőkörrel rendelkezik és külön nyitómechanikával látták el. Teleszkópos síneken kihúzható fiókok és borhűtő részleg is található a modellben. Jégkocka készítő és nyitott ajtó jelző funkció gondoskodik a kényelemről és energiatakarékosságról.

Fotók: arukereso.hu, konyhagepbolt.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!