Home&Design

Hasznos tippek: így tarthatod életben a szobanövényeidet, míg nyaralni vagy

Nincs ki gondozza szeretett növényeidet a nyaralás alatt? Akkor ez a cikk neked szól! Olvass tovább hasznos tippjeinkért!

Nyaralás alatt

Sok esetben a nyaralás alatt komoly fejtörést okoz, kire hagyjuk a házi kedvenceinket vagy a szobanövényeink gondozását, hiszen ilyenkor valakinek kulcsot kell adnunk, és könnyen előfordulhat, hogy épp senkinek nem fér bele az a pár nap vagy hét, amíg távol vagyunk. Az utóbbi esetben azonban könnyen megoldhatod a problémát egyedül is. Egy pár naptól vagy maximum másfél héttől még nem fognak tönkremenni a növényeid, azonban ehhez kell egy kis előkészület, amivel megelőzöd a kiszáradásukat. Lapozd végig a galériát és tudd meg, milyen trükkökkel érheted ezt el!

Az első és legfontosabb szabály, hogy akár kint, akár bent vannak a növényeink, mindenféleképpen tegyük őket olyan helyre, ahol árnyékban/félárnyékban lehetnek. Így kevésbé fognak kiszáradni és a leveleik sem fognak megégni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...