Home&Design

Hasznos tippek: így tarthatod életben a szobanövényeidet, míg nyaralni vagy

Nincs ki gondozza szeretett növényeidet a nyaralás alatt? Akkor ez a cikk neked szól! Olvass tovább hasznos tippjeinkért!

Nyaralás alatt

Sok esetben a nyaralás alatt komoly fejtörést okoz, kire hagyjuk a házi kedvenceinket vagy a szobanövényeink gondozását, hiszen ilyenkor valakinek kulcsot kell adnunk, és könnyen előfordulhat, hogy épp senkinek nem fér bele az a pár nap vagy hét, amíg távol vagyunk. Az utóbbi esetben azonban könnyen megoldhatod a problémát egyedül is. Egy pár naptól vagy maximum másfél héttől még nem fognak tönkremenni a növényeid, azonban ehhez kell egy kis előkészület, amivel megelőzöd a kiszáradásukat. Lapozd végig a galériát és tudd meg, milyen trükkökkel érheted ezt el!

Az első és legfontosabb szabály, hogy akár kint, akár bent vannak a növényeink, mindenféleképpen tegyük őket olyan helyre, ahol árnyékban/félárnyékban lehetnek. Így kevésbé fognak kiszáradni és a leveleik sem fognak megégni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.