Home&Design

Használtan vett ruhásszekrényt a férfi, hihetetlen felfedezést tett - nem fogod elhinni kié volt korábban a bútordarab

A mahagóniba faragott rejtélyes kód felfedte azt az illusztris egyént, aki valaha a bútordarab tulajdonosa volt.

Királyi darab

Amikor antik bútorok, ékszerek, használati tárgyak között válogatunk a boltban, titkon reménykedünk, hogy valami igazán ritkaságra bukkanunk, de persze az esetek 99%-ában nem áll mellénk a szerencse. A The Sun azonban beszámolt egy férfiról, aki tényleg belenyúlt a jóba. A mázlista illető, akinek a neve nem derült ki a cikkből, egy antik vásáron szúrt ki magának egy szép mahagóni szekrényt még évekkel ezelőtt, amit rögtön meg is vett. Miután hazavitte, észrevette, hogy a fába a következő kódot vésték: “VR BP No.79 1866”. Kíváncsiságból utánajárt, mit is jelenthet és elképesztő felfedezést tett. Részletek és fotó a galériában!

A “VR BP No.79 1866” kód a következő információkat takarja: Victoria Regina, Buckingham Palace, Room 79, 1866. Tehát a férfi anélkül, hogy tudott volna róla, simán megvásárolta az egyik legnagyobb brit uralkodó, Viktória királynő szekrényét.
Kattints a további képekért!

A trend színpalettájáról kedvedre válogathatsz: idén az üdítő árnyalatok és az egyszerűbb pasztell színek is rivaldafényben tündökölnek. Találd meg kedvenc árnyalatod és változtasd meg lakásod atmoszféráját könnyedén.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Home&Design
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...