Odavagy a gyertyákért?: Ilyet szerezz be őszre a csillagjegyed szerint

Ez a neked való illatosgyertya!

Árulkodó jegyek

Ha követed az asztrológiát, akkor tudod, hogy az állatövi jelek sokat elárulnak a személyiségünkről. Akár a tűz, akár a víz jegyében születtél, mérleg vagy-e vagy szűz, a születésnapod sok kulcsfontosságú dolgot árul el rólad, amelyeket észre sem veszel. Ezek a dolgok még a saját lakásunk dekorációjában is kiütköznek, hiszen ahány jegy, anyni féle ízlés és tulajdonság létezik. Azt már tudod milyen növény, milyen kristály és milyen lakás illik hozzád, így most azt is eláruljuk, milyen gyertyát érdemes vásárolnod az otthonodba.

Kos

A te gyertyád: Fahéj, Vanília

Tüzes jegy vagy, nem csak a merészség de egy lány melegség is sugárzik belőled. Éppen emiatt olyan gyetyára van szükséged, amelytől úgy érzed magad, mintha egy lágy ölelést kapnál, ebben az esetben pedig a fahéj illatú gyertya a dinamikus, versengő természeted képviseli, míg a vanília az édes gondolatokat erősíti benned.

Bika

A te gyertyád: Sáfrány, Pezsgő

Ambíciózus személyiség vagy, aki imád durva partikra járni, de remek az észjárásod, és a könyvtárakat is kedveled. Éppen ezért neked vaami különleges gyertya való, ami mindkettőre emlékeztet. Ilyen a pezsgő és a sáfrány illatú gyertya.

A többi jegyért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!