Home&Design

Nincs elég helyed a fürdőszobában? 8 tipp az esztétikus és praktikus tároláshoz

A tökéletes fürdőszoba a megfelelően kialakított tárolóhelyeken múlik, így ha nálad már eluralkodott az őskáosz, lapozd fel a galériánkat, mutatunk pár trükköt, amivel újra rendszerezheted a helyiséget!

A tökéletes fürdőszoba titka

Milyen egy jól elrendezett fürdőszoba? Tökéletes válasz valószínűleg nem létezik, hiszen mindenkinek mást jelent a rendszer fogalma, de abban biztosan egyetérthetünk, hogy akkor praktikus egy fürdő, ha a benne lévő dolgok könnyen átláthatóak és hozzáférhetőek. Sokszor viszont a legnagyobb igyekezetünk ellenére is összezsúfolódnak a piperéink és egyéb holmijaink, a tökéletesen megtervezett helyiségben pedig eluralkodik az őskáosz. A megfelelő tárolóhelyek kialakítása praktikai és esztétikai szempontból is fontos kérdés, így az alábbiakban összegyűjtöttünk 8 ötletet, amelyekkel kisebb és nagyobb fürdőszobák esetében is megoldhatjuk a problémát.

fürdőszoba pipere rendszerezés pakolás elrendezés

Kattints a galériára!

Ha most vásárolsz fürdőszobaszekrényt, vagy lecserélnéd a régit, mindenképp válassz fiókos verziót. A sminkeknek és egyéb kozmetikumoknak különösen jót tesz a kevesebb lecsapódott pára.
Kattints a további képekért!

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér konyhákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod! Igazi álomkonyhákat válogattunk, amiket egy szó nélkül elfogadnánk otthonra.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!