Home&Design

Hiába tűnik jó ötletnek, ne tedd! Ezt a lakberendezési tippet bánják meg a legtöbben

Az elmúlt néhány évben a lakberendezők világossá tették: egy bizonyos trendért nemhogy nem rajonganak, de egyenesen ki nem állhatják azt és ehhez semmi köze nincs a megbízók személyes stílusához. Mutatjuk, miről van szó.

Le a hálószoba garnitúrákkal!

„A legnagyobb kifogásom a hálószoba garnitúrák ellen az, hogy olyan "megúszós" érzetet keltenek, mintha a vásárlói direkt megkerülték volna azt a szükséges és nem mellesleg izgalmas folyamatot, ami a saját otthonuk testreszabását jelenti, ami által tükrözhetik kik ők valójában és hogyan élnek" - mondja Sara Bengur tervező.

Egy személyre szabottabb bútorválogatással ugyanis extra életet adhatunk a térnek. „Szeretjük a nyugodt, relaxáló hálószobákat, amikre úgy tekintünk, mint egy menedékre a nap végén” – tette hozzá Liz Goldberg tervező. „Különleges darabok összeválogatásával személyre szabottabb érzést kelthet ez a helyiség, míg egy garnitúra azt sugallja, hogy az illető kizárólag a funkcióra figyel és az esztétika háttérbe szorul.”

Annak ellenére, amit a szakértők mondanak, természetesen jó oka is lehet egy garnitúra vásárlásnak. Az üzletek gyakran kínálnak kedvezményeket egyes szettekre és az sem ritka, hogy valaki gyorsan költözik és nincs ideje egyesével összeválogatni a neki tetsző és egymáshoz illő darabokat. A garnitúrák gyakran öröklődnek is a családokban és sokan nem szeretnének megválni a rájuk hagyott daraboktól. Hasonló helyzetben vagy? Ne aggódj, a te lakásod, azt csinálsz benne, amit csak szeretnél, ha viszont mégsem érzed magad száz százalékosan egy ilyet szettben és változtatnál, lapozd fel a galériát! Mutatunk pár tippet, amivel könnyedén módosíthatsz rajta!

Részletek a galériában!

„Ha feltétlenül meg kell tartanod néhány darabot, akkor azt mondanám, hogy úgy lehet felrázni a helyiséget, ha különböző éjjeliszekrényekkel párosítod a többi bútort" – mondja Elizabeth Stamos tervező. „Ha egy másik pár éjjeliszekrény van az ágy mellett, az érdekességet és kontrasztot hozhat.”
Kattints a további képekért!

Ha kedveled a japánok tradíóicionális jegyeit és a skandinávok klasszikus vonásait, akkor a japandi lakberendezési stílust neked találták ki.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...