Home&Design

Ez a 9 lakberendezési trend biztosan eltűnik 2024-re

Felújítást fontolgatsz, esetleg a teljes otthonodat átalakítanád? Előbb mindenképp érdemes végig pörgetnek, mely trendek mennek ki a divatból, nehogy idejétmúlt legyen a stílus, mire elkészülsz a munkálatokkal!

9 trend, aminek 2023-ban búcsút intünk

Design kontra elhelyezkedés Hiába szeretjük annyira a kockás terítőket, a virágos porcelán étkészleteket és a nagyi régi kanapéját, egy fővárosi nagypolgári lakásban sosem lesz igazi vidéki farmház hangulatunk. Ahogy az alföldi panelházban sem biztos, hogy jól mutat egy high tech irodákra jellemző berendezés. 2024 lesz az az év, amikor elkezdünk a környezetünkhöz illeszkedő trendek után kutatni, ahelyett, hogy mindent összevásárolunk, ami épp megtetszik.
Kattints a további képekért!

Mi kell ahhoz, hogy minél jobban hasítson az otthoni mobilnetünk, és akadozás nélkül nézhessük kedvenc sorozatunkat? Nos, elsőként nem árt, ha bizonyos tárgyaktól megszabadulunk, vagy szimplán áthelyezzük őket.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.