Home&Design

Ettől az 5 dologtól mindenképp szabadulj meg februárban

Miért ne kezdhetnéd kicsit korábban idén a tavaszi nagytakarítást?

Ne várj velük

Az évszakváltás ideális lehetőséget kínál arra, hogy megszabaduljunk a téli porrétegtől, friss levegőt engedjünk be otthonunkba és átrendezzük életterünket - és bár hivatalosan még nincs tavasz, a kellemes időjárás miatt mindannyian érezzük az igényt a változásra. A tavaszi nagytakarítás nem csupán a fizikai rendrakásról szól, hanem a lelki megújulásról is, hiszen a tiszta, rendezett környezet pozitív hatással van mindennapi életünkre. Bár a február az év legrövidebb hónapja, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a legproduktívabb - már, ami az otthoni rendszerezést jelenti. A Valentin-napot leszámítva legtöbbünkkel nem igazán történik túl sok izgalom, szóval miért ne használnánk ezt a szabadidőt arra, hogy nagytakarítsunk és előkészítsük otthonunkat a tavaszra? Hiszen a téli bekuckózós hónapokban, plusz az ünnepi időszakban bőven gyűlnek feleslegessé vált dolgok az életterünkben. Kezdésként 5 ilyet sorolunk fel, amiktől mindenképp érdemes lesz megszabadulnod februárban. A részletekért lapozd fel a galériát!

Ünnepi dekoráció Bármilyen ünnepi dekorációnak, amely még mindig fent van, azonnal mennie kell. Egy kutatás szerint a túl sokáig fent hagyott karácsonyi díszek nagyban hozzájárulnak az ünnep utáni depresszió meghosszabodásához. Szabaduljon meg mindentől, ami javíthatatlan vagy már nem a te stílusod.
Kattints a további képekért!

A szakértő a népszerű megoldások bemutatása mellett segít átgondolni a burkolatcseréhez szükséges szempontokat is.

Leadfotó: 123rf.com

RealSimple

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.