Home&Design

Elképesztő átalakulás: így lesz egy lepukkant lakókocsiból luxusotthon

Élet egy lakókocsiban? Ha egy ilyen négykerekű otthonról lenne szó, sokan vágnák rá a magabiztos igent!

Luxuslakás négy keréken

Trina Sholin belsőépítész amióta az eszét tudja lakások átalakításával foglalkozik, így hát nem csoda, ha új kihívásokra vágyott. Lakóautók kipofozása lett az új kedvenc foglalatossága, egy idő után viszont annyira sok megbízása akadt, hogy már férje, Steve is segített neki. Most pedig a család ott tart, hogy ez a fő foglalkozásuk, és alig bírják, annyi megrendelésük van. Hihetetlen, milyen eredményeket érnek el. Az egykor koszos, poros lakókocsikból igazi luxuslakásokat csináltak. A fotókért lapozd fel a galériát!

Az átalakítás előtt egy poros, régi, kopott, meglehetősen öreges szobát láttunk. A világos bútoroknak köszönhetően nagyobbnak tűnik a tér, és egy kifinomult, elegáns, fiatalos helység lett belőle.
Kattints a további képekért!

Néhány apró trükk és napokkal növelhető a vágott virágok élettartama.

Leadfotó: 123rf.com

BoredPanda

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.