Mindenhol szembejön a kanapéd? Ezeket a bútorokat biztosan nem látod másnál!

A KARE márka a szimbóluma az egyedi bútorötleteknek. Autentikus, soha sem unalmas vagy egyszerű, inspirációval és képzelettel teli. (x)

Egyediség

1981 óta lepik meg rajongóikat és partnereiket a megunhatatlan és páratlan bútoraik, lámpáik, kiegészítőik tárházával, amik kifejezik milyen szenvedéllyel állnak a design-hoz. Beleértve az érdekes felfedezéseiket, a sajátságos kézzel készített munkáikat, és a kissé őrült, de egyedi bútoraikat, amik egyszerűen csak lenyűgöznek, nem is beszélve a szépen kezelt fabútorokról amik egy egész emberöltőn át kitartanak.

A KARE sikere nem hasonlítható egyetlen másik márkáéhoz sem, a fejlődő és újító bútor stílus, aminek köszönhetően megvalósítjuk minden bútorrajongó álmát. KARE nyitott a spontaneitásra, a fejlődésre, és a „trend” rajongókra és kreatív emberekre, megfizethető és kívánatos “lifestyle” kollekciókkal. A KARE azoknak való, akik romantikus lelkek, nem ragaszkodnak a hagyományokhoz, hanem sokkal inkább húz a szívük a vad és stílusos dolgokhoz, akiknek az otthona maga az önmegvalósítás.

Inspiráció – Nincs soha kőbe vésve

A KARE egy olyan márka, ami szigorúan elutasítja a futószalagon gyártott unalmas bútorokat, és forradalmasítja a piacot az arcpirító megoldásaival. Jürgen Reiter és Peter Schönhofen ötletgazdák állnak az egész KARE mögött. Még diákként alapították a céget, és tulajdonosként és menedzserként a mai napig részt vesznek a KARE életében. Továbbra is szenvedéllyel segítik, fejlesztik a saját ötleteikkel a céget. A piacon a KARE az egyik leggyorsabb, legsikeresebb és legjobban működő bútorokkal foglalkozó márka.

Kidekorálják az egész világot

Németországban és Ausztriában saját bútorboltjaik működnek, több mint 200 márkapartnerrel állnak kapcsolatban az egész világon, rengeteg viszonteladót inspirálnak, és több mint 40 országban vannak jelen a rajongóik. 2014-ben nyílt meg a KARE Kraftwerk, – amit egy erőműből alakíttattak át, – ez a márka nemzetközi zászlóshajója, ami bemutatja azt az életérzést, amit a KARE a Te otthonodban is nyújthat!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!