Home&Design

Igazi drámakirálynők: 6 növény, amit egy kis törődéssel visszahozhatsz a tetszhalálból

Te is egyből kétségbeesel, ha a szobanövényed minimális hanyatlásnak indul? Pánikra semmi ok, néhány fajta konkrétan kiérdemelné a drámakirálynő címet, ugyanis csak egy kis figyelem kell nekik ahhoz, hogy visszatérjenek az "életbe".

Drama Queens

Nincs nagyobb színész, mint egy szobanövény, ami 1-2 napig nem kap elég törődést. Elég egy kis fény vagy nedvesség és máris visszatérnek a "halálból", mintha mi sem történt volna, miközben mi pánikolunk és nem értjük, hol rontottuk el a gondozásukat. 6 olyan típust mutatunk, amik mindegyike megérdemelne minimum egy Oscar díjat a rendszeres alakításáért.

Kattints a galériára!

Hegyescsúcsú futóka (Epipremnum aureum) A hegyescsúcsú futókát könnyű gondozni és szinte bárhol megnő, így ez egy tökéletes szobanövény a kezdők számára is. Ezért sem kell hinni neki feltétlenül, ha úgy tesz, mintha hanyatlásnak indulna. Amire viszont nagyon kell figyelni, hogy mérgezőnek tekintik, ezért háziállatoktól és gyermekektől távol kell tartani.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.