Ezek a legnagyobb dekorációs trendek a világon - dobd fel az otthonod az ötleteikkel!

Feldobnád a lakásod, de nem tudod mire lenne szükséged? Nézd át a válogatásunkat a legmenőbb dekorációs trendekről, amik hódítanak a világon!

Oroszország

Az oroszoknál a legnagyobb trendnek a régi és az új mixelése számít. A fényűző, orosz arisztokratikus múltat próbálják keverni a modern darabokkal, és egy kevés 80-as évek funky-ját is belecsempészni az enteriőrbe. Alekszej Dorozhkin, dekoratőr szerint az oroszok vadásszák a régiségeket, amiket beleilleszthetnek a modern térbe, így akár egy elkopott szamovárról, akár egy kifakult szőnyegről van szó, bátran használják az otthonaikban, hogy megelevenedjenek a régi birtokok és pompás nyaralók hangulata.

Spanyolország

A spanyolok lendülete és bohémsága az otthonaikban is megjelenik, így a legmenőbb lakberendezési stílus náluk a kifinomultság keveredése a fiatalossággal. Hogy ez mit jelent? Az elegáns bútorokat átértelmezik, színekkel, mintákkal, fali képekkel, csillogó, vicces mütyürökkel dobják fel, amivel egy különleges hangulatot tudnak létrehozni. A textíliák és kerámiák kézműves hagyományait felelevenítő művészek visszahozzák az eredeti, minőségi anyagokat, viszont olyan új megoldásokkal és formabontó ötletekkel tűzdelik tele, hogy öröm rájuk nézni.

Fotó: harperbazaar.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!