Home&Design

Álomszép: 5 dekorációs ötlet, amivel tökéletes lesz az ünnepi asztal

Egy tökéletes vacsora a terítésnél kezdődik! Akár 20 fős karácsonyi partit tartasz, akár egy kisebb, meghittebb lakomát rendezel, ezzel az 5 tippel gond nélkül leveheted majd a lábukról a vendégeket.

Stílusos meghittség

A karácsonyi asztal gondos és odafigyeléssel történő feldíszítése egyszerű módja annak, hogy az ünnep hangulatába kerüljünk, és egy kis extra törődést mutassunk szeretteink és vendégeink felé. Ha dekorálásról van szó, a lehetőségeink száma szinte végtelen, ugyanakkor a karácsony pont az az időszak, amikor nincs olyan, hogy valami "túl sok". Úgyhogy lazulj el, engedd szabadjára a fantáziádat és nyugodtan keverd a számodra tetsző stílusokat - alább pedig mutatunk pár ötletet, amivel egy kis pluszt csempészhetsz az ünnepi asztalra. Részletek a galériában!

Ehhez a különleges díszhez nincs másra szükséged, mint fehér kartonra és néhány apró faágra. A fehér kis gömb díszeket nyugodtan cserélheted piros bogyós ágakra, már ha szeretnék egy kis plusz színt csempészni az asztalra - ezeket bármelyik lakberendezési üzletben vagy hobby boltban beszerezheted. A kis csokoládé pedig édes indítás lehet egy szuper estéhez.
Kattints a további képekért!

Plafonig érő, díszes fát állítasz minden évben? Vagy csak előveszed a műfenyőt a dobozból, amin még ott lógnak a gömbök tavalyról? Meglepő, mennyit elárul rólad, hogyan díszíted fel a karácsonyfádat.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.