Home&Design

6 szobanövény, amit szinte lehetetlen kinyírni

Hadilábon állsz a szobanövényekkel, pedig nagyon szeretnéd telerakni velük a lakásodat? Jó helyen jársz. Mutatunk 6 növényt, amit szinte lehetetlen tönkretenni.

Igazi túlélők

Neked is eleged van abból, hogy bármilyen cseperesvirághoz nyúlsz, az előbb-utóbb kifekszik? Lássuk be, nem lehet mindenki született "növénysuttogó"... ezt minél előbb tudatosítjuk magunkban, annál hamarabb állhatunk neki beszerezni olyan fajta növényeket, amik legjobban illeszkednek az igényeinkhez és a jelenlegi életbentartási kapacitásunkhoz. Szóval ne adjuk fel az első orchideánál, ami megpusztult az ablakpárkányon, még belőlünk is lehet #crazyplandlady. Hoztunk nektek 6 növényt, amikkel bátran próbálkozhattok, a halálozási esélyük minimális.

Katt a galériára!

Kúszó filodendron - A levéldísznövényként számon tartott Philodendron scandens Amerika trópusi részének liánnövénye. Nevelésével nem lesz sok gondunk, ha elkerüljük a tűző napfényt és 18-25 °C között hőmérsékleten tartjuk. Rendkívül gyorsan nő, viszont szereti a vizet, úgyhogy egyedül csak az öntözésére kell odafigyelnünk.
Kattints a további képekért!

Akár fillérekért el tudod készíteni a boltban kapható fürdőgolyók otthoni verzióját. Sőt, ha te csinálod, biztosan nem kerülnek bele káros anyagok, csupán természetes összetevők.

Leadfotó:

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!