Home&Design

Ezek lesznek 2022 lakberendezési trendjei

Természetes anyagok, fa, bőr, kő és növények minden mennyiségben - talán ezek jellemzik legjobban a 2021-es és 2022-es évet, már ami a lakberendezést illeti.

Jövő évi trendek

Az organikus anyagokból készült bútorok, kiegészítők és natúr textúrák mellett idén tarolnak a geometriai formák, és fontossá vált az emberek számára az otthoni luxus, az elérhető tökéletes kényelem. A lakberendezés kedvelői és a modern dizájn szerelmesei jól ismerik a S/ALON BUDAPEST kiállítást, ahol egyetlen hétvége alatt élőben megszemlélhetik ezeket a trendeket és kipróbálhatják a legújabb bútorokat, megismerhetik és megtapinthatják az elkövetkezendő évek népszerű szőnyeg, tapéta és falfesték textúráit. Az eseményen nemzetközi designerek legújabb darabjai mellet számos hazai tervező újdonságai is várnak a látogatókra. A kiállítás idei vendégországa Csehország lesz számos fiatal cseh designer bemutatásával. Külön érdekesség, hogy Anna Amélie divattervező első lakásdekoráció kollekciója is az eseményen debütál, egy különleges gardróbot pedig a NUBU letisztult darabjai töltenek meg élettel. A kiállítás három napján szakértők is segítséget nyújtanak az otthonok kialakításához vagy újragondolásához.

lakberendezés, trend, 2022, előrejelzés, természetesség

De hogy milyen trendek uralkodnak majd a közeljövőben a lakberendezés területén? Mutatjuk!

1. Természetes textúrák 2021-2022-ben minden a természetről fog szólni: a rattan és a mészkő mellett a teveszín, a szürke szinte minden árnyalata, a finom barna és zöld színek mellett az erőteljesebb árnyalatok is naturálisabb formában hódítanak. Kedveltek az olajzöld és az égett narancssárga színek.
Kattints a további képekért!

Ezek a szobanövények amilyen szépek, olyan veszélyesek is lehetnek.

Fotók és Forrás: salonbudapest.hu

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A brit királyi család legnépszerűbb tagja maga a két lábon járó stílusosság. E megtisztelő titulust nagyrészt következetességének és pontosságának köszönheti.
Lifestyle
A menopauza egy olyan természetes folyamat, amely minden nő életében bekövetkezik, ám sokak számára még mindig sok kérdést vet fel.
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.