Home&Design

Íme 2022 lakberendezési trendjei

Felújításon töröd a fejed? Akkor jó helyen jársz. Máris mutatjuk, mi fogja jellemezni leginkább a 2022-es évet, már ami a lakberendezést illeti.

Jövő évi trendek

Az organikus anyagokból készült bútorok, kiegészítők és natúr textúrák mellett idén taroltak a geometriai formák, és fontossá vált az emberek számára az otthoni luxus, az elérhető tökéletes kényelem. De vajon milyen trendek uralkodnak majd a közeljövőben a lakberendezés területén? Máris mutatjuk!

Kattints a galériára!

1. Természetes textúrák 2022-ben minden a természetről fog szólni: a rattan és a mészkő mellett a teveszín, a szürke szinte minden árnyalata, a finom barna és zöld színek mellett az erőteljesebb árnyalatok is naturálisabb formában hódítanak. Kedveltek az olajzöld és az égett narancssárga színek.
Kattints a további képekért!

Plafonig érő, díszes fát állítasz minden évben? Vagy csak előveszed a műfenyőt a dobozból, amin még ott lógnak a gömbök tavalyról? Meglepő, mennyit elárul rólad, hogyan díszíted fel a karácsonyfádat.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: salonbudapest.hu

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...