Ennél szebb ingatlant rég láttunk: 10 millió dollárért került piacra A Wall Street farkasa filmből megismert kastély - fotók!

Közel 4 milliárd magyar forintért kínálják eladásra A Wall Street Farkasa című Leonardo DiCaprio főszereplésével készült filmből megismert Long Island-i kastélyt és lovasbirtokot. Less be velünk az elképesztő ingatlanba!

4,95 hektáros lovasbirtok, ahol DiCaprio is forgatott

A 2010-ben épült, háromemeletes ingatlant úgy tervezték, mint egy francia kastélyt, hatalmas toronnyal és magas mennyezettel. "Az építkezés minősége mindenütt érezhető" - árulta el az ingatlanügynök Regina Rogers az Insidernek. "Néhány másik kedvenc tulajdonságom, amely megkülönbözteti ezt az otthont a többitől: a padlótól a mennyezetig érő ablakok, az erkélyek, amelyek az összes főszoba közül kiemelkednek, és a fő hálószobás lakosztály."

A Wall Street Farkasa ingatlan kastély luxus villa

A tulajdonosok először 2015 májusában dobták piacra a hat hálószobás rezidenciát, akkor 14,5 millió dollárért. 2021 júniusában újra eladóvá vált, idén április óta viszont már "csak' 9,99 millió dollárért jegyzik. Bár a 2013-as Martin Scorsese által rendezett Wall Street Farkasában csak a kastély külsejét használták, a tény, hogy heteken át ott forgatott a híres rendező, valamint Leonardo DiCaprio, Margot Robbie és Jonah Hill, biztosan felnyomja még a már így is luxus minőségű ingatlan árát. A kastély belsejében két másik tv műsor is forgott: a „Sherlock és Watson” Lucy Liu-val és a „A legharsányabb hang” Russell Crowe főszereplésével. A hirdetés szerint 45 percre található a sztárok kedvenc nyaralóövezetétől, a Hamptonstól és 50 percre New York központjától, Manhattantől.

További gyönyörű fotókért kattints a galériára!

Kattints a további képekért!

Leadfotó/Fotók: Douglas Elliman Realty

Oldalak