Mesés ez a legújabb pulóver trend - alig várjuk benne a tavaszt

Ennek az új pulóver trendnek a mesés darabját minden nő szereti - de ez nem is csoda, hiszen egy igazi tavaszváró darabról van szó! Most összegyűjtöttük nektek a jelenlegi hazai kínálatban lévő legszebb virágmintás pulóvereket, rajongani fogtok értük!

Minden nő szereti ezeket a mesés virágmintás pulóvereket

Még soha nem volt olyan különleges és változatos pulóver trendben részünk, mint az idei évben: a mostanában nagyon népszerű garbóban például mindig csinosak lehetünk; ahogyan nagymamáink kedvenc felsői, a kötött rombuszmintás darabok is rendkívül felkapottak lettek idén télen. A magas nyakú, enyhén bő pulóverek úgyszintén a fénykorukat élik, de az édes mintás kardigánokat sem tudjuk megunni! A menő pulóverek trendje most januárban pedig tovább bővült, nem mással, mint a virágmintás darabok megjelenésével!

A mesés színekben kapható, kötött és jacquard felsők szebbnél szebb virágmintákkal vannak tele - igazi tavaszváró darabok ezek, melyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra a nagy mínuszokban, ráadásul tavasszal és nyáron is fogod tudni őket hordani, hiszen még csak most fognak nyílni a legszebb virágok! Épp ezért össze is gyűjtöttük nektek a jelenlegi hazai kínálatban kapható legszebb virágmintás pulóvereket és kardigánokat: a teljes válogatásunkat a cikk alján található képgalériánkban tudjátok megtekinteni!

A fenti képen is látható levendula színben pompázó, margaréta mintával díszített kardigán egy olyan darab, ami a legborúsabb napot is képes beragyogni! Fantasztikusan mutat farmerrel vagy bármilyen más nadrággal, de szoknyákhoz is remekül illik. Az biztos, hogy rengeteg bókot fogsz kapni a barátnőidtől és a hölgy ismerőseidtől, ha ebben a pulóverben jelensz meg valahol. Meglátod, nemcsak te, hanem ők is rajongani fognak érte!

A mesés virágmintás pulóverekból álló összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

ZARA Embroidered hoodie - limited edition 15 995 Ft Ez a limitált kiadású felsőrész tökéletes átmenetet képet a kötött pulóverek és a kapucnis melegítőfelsők között. Ideális otthonra, hétköznapokra vagy kötetlen programokra - munkahelyre azért nem ajánljuk. Gyönyörűen festenek rajta az apró kis kék-barna és piros virágok, mindenki meg fogja dicsérni ezt a felsődet!
Kattints a további képekért!

Ez a gyönyörű szín január legnagyobb slágere - mi pedig nem is örülhetnénk neki jobban! Mostanság tele vannak szebbnél szebb ilyen árnyalatú ruhákkal az üzletek, mi pedig alig győzünk válogatni a csodálatos színű ruhákból, táskákból és cipőkből!

Leadfotó, fotó: Pull & Bear

Oldalak