Ezt az 5 dolgot zárd ki az életedből, ha hullik a hajad

Ha vékonyszálú a hajad, akkor jobb ha megfogadod ezeket a tippeket a jövőben. Sajnos az ilyen típusú tincsek sokkal sérülékenyebbek is, így érdemes odafigyelni több dologra is az életedben.

Ezeket a dolgokat ne tedd!

A vékonyszálú haj már sokszor sérülékeny állapotban van, és extra löketet igényel, ezért fontos, hogy készítsünk egy tervet arra, hogyan fogjuk ápolmi. Sajnos néhány napi hajápolási szokás többet árt, mint használ. A szokásos frizurák, hajmosási rutinok és még az étkezési szokások is hatással lehetnek a tincseidre. De ez még nem minden, mutatjuk, mi minden van rá hatással, amiket jobb, ha elkerülsz!

Stressz Tudjuk, hogy könnyű mondani, hogy ne stresszelj, de nem véletlenül szerepel ott mindenhol ez a szó. Ugyanis ha valaki sokat idegeskedik, az hatással van szinte mindenre a szervezetében. Ez hajhulláshoz is vezethet, és ha a stressz és a kortizolszint továbbra is emelkedik, korpásodást, fénytelen hajat, alvási nehézséget és akár emésztési problémákat is okozhat. Összpontosíts a stressz enyhítésére. A természetben eltöltött idő, légzéstechnikák gyakorlása, vagy akár napi 10-15 perc jóga is segíthet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak