Vajna Timi készpénzzel fizet a Miss Universe Hungary győztesének

Kellemes hangulatú sajtótájékoztatón ismertették a 2015-ös Miss Universe Hungary szépségverseny részleteit. Továbbá bemutatták azt a 16 döntős lányt, akik közül valakinek június 6-án korona kerül a fejére. A tavalyihoz képest az idei megmérettetésen sok újdonság lesz: a verseny a színekről, a csillogásról fog szólni, a zsűriben pedig egy világsztár is helyet foglal majd.

Nemzetközi szintű magyar szépségverseny

A Miss Universe a világ egyik legrangosabb, legnagyobb és legnézettebb szépségversenye. Szülőhazájában, Amerikában 1952-ben rendezték meg először, míg itthon 1992-ben. A verseny tavaly új tulajdonos-producer, a Vajna házaspár kezébe került: Vajna Tímea és férje, Andy Vajna a sajtótájékoztatón elmondták, céljuk, hogy felállíthassák a hazai szépségverseny-ipar új standardjait, és igényes, nemzetközi szintre emelhessék a műfajt.

Timi leszögezte, hogy az idei versenyen a színeké, a csillogásé lesz a főszerep – a vibráló, exkluzív látvánnyal Hollywood lehengerlő világát szeretnék megidézni. Bár Timi elmondása szerint az eredeti koncepció nem ez lett volna, végülis az ő akarata győzött Andy-ével szemben – a férje pedig erre viccesen csak annyit válaszolt: „Ahogy mindig.”

Fotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!