Lépésről lépésre: így készítheted el a tökéletes karácsonyi sminket

Az ünnepi szezon két legikonikusabb árnyalata, a piros és az arany sosem megy ki a divatból, főleg, ha sminkről van szó! Az Artistry™-nek köszönhetően pedig te magad is elkészítheted ezt a klasszikus, csillogó karácsonyi sminket. Mutatjuk hogyan!

Varázsold tökéletessé a szemöldököd!

A szemöldökformázót felfelé irányuló mozdulatokkal kell felvinni. A belső szemzug felől indulva kövesd a szemöldök ívét a külső sarokig. Ha hangsúlyosabb hatást szeretnél elérni, bátran vigyél fel egy vagy két extra réteget.

Adj extra tartós csillogást a szemnek!

Nem véletlen, hogy eddig nem esett szó primerről, hiszen az Artistry Studio™ Bangkok Edition Csillámló krémes szemhéjárnyaló összetevőinek egyike egy beépített szemhéj-alapozó, amely segíti a szemhéjpúder tapadását, így nem pereg le, nem kenődik el, a felviteltől az eltávolítás pillanatáig a helyén marad. A belső szemzugba vidd fel a Gold Crush, majd mellé a Smoky Nights árnyalatot, és satírozd össze egy ecset segítségével.

Tusvonal könnyedén!

Egy folyékony szemhéjtussal igazán emlékezetessé teheted a megjelenésed. Egy intenzív fekete színű, fényes hatású szemhéjtus, ami hegyes végű ecsettel rendelkezik maximális irányíthatóságot nyújt, így könnyedén készíthetsz vele akár vékony és visszafogott, akár merész és drámai tusvonalat. Fontos, hogy használat előtt alaposan rázd fel az üveget.

Lapozz tovább a folytatáshoz!

Oldalak

  • 1
  • 2