Újra divatba jött ez az uniszex cipő - mindenki ezt fogja hordani idén nyáron

Ez lesz az idei nyár legtrendibb lábbelije, sőt könnyen lehet, hogy még a szandálokat és a sportcipőket is parkolópályára küldi.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Visszatért a divatba

Az elmúlt években kissé feledésbe merült az úgynevezett csónakcipő, ami amellett, hogy rendkívül sokoldalú, még kényelmes is. A csónakcipők divatosak lehetnek mind a férfiak, mind a nők számára. A férfiak gyakran viselik őket kényelmes és stílusos lábbeliként a kifinomultabb, preppy stílusú öltözködés részeként, míg a nőknél remekül illeszkednek a lazább, hétköznapi szettekhez, például farmerrel vagy szoknyával kombinálva. Idén nyáron sokféle színben és stílusban térnek vissza a boltok polcaira, és igen népszerűek lesznek a bőrből, és szövetből készült darabok is. A csónakcipő egyik legnagyobb előnye, hogy szinte mindenhez passzol, feldobja a hétköznapi összeállításokat, ráadásul remekül illik az alkalmi szettekhez is.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogy hogyan viseld az idei nyár legtrendibb lábbelijét:

A csónakcipőt eredetileg a hajókon való viseletre tervezték, mivel a csúszásmentes talpuk és a vízálló kialakításuk miatt ideálisak a tengeri környezethez. Manapság azonban már a hétköznapokban is stílusos viseletnek számít.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: ELLE

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.