Magyar lány a világ legszebbjei közt: Tótpeti Lili is megméreti magát a Miss World fináléjában

Hamarosan újra becsomagolja bőröndjét Tótpeti Lili, ugyanis néhány napja fantasztikus hírt kapott: bejutott a legszebb 40 lány közé a Miss World világversenyében! Mint az köztudott, a december 16-i finálét elhalasztották, mivel sok lány és stábtag is koronavírusos lett. A döntő új időpontját március 16-ra hirdették meg, amire viszont már csak a zsűri által legszebbnek ítélt 40 lány utazhat vissza, köztük a Miss World Hungary 2021-es győztesével, Tótpeti Lilivel!

"Még most sem hiszem el, hogy ilyen lehetőséget kaptam"

"Bár már néhány nap eltelt, még most sem igazán hiszem el, hogy ilyen lehetőséget kaptam! Amikor haza kellett utazni, hiányérzettel jöttem haza, nagyon bennem volt a versenyszellem és szerettem volna magam megmutatni az utolsó körben. Azóta viszont úgy gondolom, ez egy óriási lehetőség, hogy még inkább felkészülhessek a nagy napra! Március 12-én érkezem majd Puerto Rico-ba, ahol 39 versenytárssal nézek szembe és igyekszem a lehető legjobb eredményt elérni. Rajtam nem fog múlni, büszkén képviselem majd Magyarországot!" – árulta el a 20 éves egyetemista, nagykanizsai lány, aki szabadidejében legszívesebben lovagol és kutyáival tölti az idejét.

Fotó: Nakama&Partners

"Hihetetlen nagy lehetőséget kapott Lili, én látom benne a tehetséget, szorgalmat és küzdőszellemet, hogy a lehető legjobb eredményt elérje! Fontos tudni, hogy egy ilyen szintű versenyen nemcsak a szépség, hanem a felkészültség, a jó ügyekért való kiállás, a sportteljesítmény, a szorgalom és az elhivatottság is rengeteget számít a zsűri pontozásnál. Mivel Lili bekerült a Top40-be, ez is bizonyítja, hogy minden kvalitása meg van ahhoz, hogy a lehető legjobb helyezést elérhesse" – nyilatkozta Sarka Kata, versenyigazgató.

"A szervezők a finálét nagyon komolyan veszik. Minden óvintézkedést fokozottan betartanak, maximális fegyelmet követelve a lányoktól, akik gyakran 10-12 órát is a felkészüléssel töltenek 1-1 nap. Olyan mentális és fizikai felkészültséget igényel egy ilyen döntő, mint egy komoly sportesemény. Lili talpraesett, felkészült és gyönyörű, bízunk a sikerében!" – mondta Rogán Cecília versenyigazgató.

Lili március 12-én utazik újra Puerto Rico-ba, ahol 16-án, nagyszabású showműsor keretében választják meg a Miss World 2021-es győztesét és két udvarhölgyét.

Fotó: Nakama&Partners

Nemrégiben látott napvilágot az örömteli hír: az ELLE divatmagazin lesz az első Spanyolországban, melynek címlapjából NFT (non-fungible token, azaz nem helyettesíthető token) készül. A magyar rajongók számára különösen örvendetes, hogy a rendhagyó címlapon Palvin Barbara látható.

Leadfotó: Nakama&Partners

Oldalak