Hirdetés

Ezek a sztárok a tetoválás rabjai - Nem tudnak leállni

Vajon igaz a mondás, miszerint ha egyszer bemész egy tetováló szalonba, vissza fogsz menni? A következő sztárok nem álltak meg egy tetoválásnál, pedig látszólag teljesen különböző személyiségű és stílusú celebeket válogattunk össze. Az eredmény ugyanaz, egyre több tetkó.

Victoria Beckham

Az ex-Spice Girl, mindig is az eleganciájáról volt híres, amibe úgy tűnik a tetoválások is beleférnek. Igaz, inkább a diszkrét változatoknak hódol, viszont ahogy az lenni szokott, az első után nála sem volt megállás. A hátán lévő öt csillag a családtagjait jelképezi, a bal csuklóján a férje monogramja látható, a nyakától a hátáig haladó héber írás pedig egy bibliai eredetű szöveg, amely szintén a David Beckhammel való irigylésre méltó szerelmük megerősítéséről szól: „Szerelmesem az enyém, s én az övé vagyok, övé, ki liliomok közt legeltet.”

Katy Perry

Katy Perrytől nem állnak távol a színes, vidám dolgok, így nála a tetoválások terén se számítsunk semmi komolykodóra. A csuklóján található lótuszvirág a Russell Branddel bejeződött házasságuk után készült el, ami az újrakezdést és az új életet szimbolizálja. Talán az egyik legviccesebb tetoválása a középső ujja oldalán található Hello Kitty figura - hogy miért pont ott, azt csak találgatjuk. De a meseszerű figuráknak még nincs vége. A majdnem névazonos Hello, Katy nevű sikeres turnéjának egyik hozadéka egy eper figura lett, amit a bokájára álmodott meg. Viszont a másik bokája sem árválkodott sokáig, ugyanis ott pedig egy peppermint cukorka mosolyog.

Lady Gaga

Érdekesség Gaga tetoválásaival kapcsolatban, hogy amikor édesapja megtudta, hogy lánya tű alá feküdt, teljesen kiakadt, ezért megígértette az énekesnővel, hogy legfeljebb az egyik oldalát varratja tele.  Gaga pedig betartotta szavát. Így ahogy ő vallja: "A jobb oldalam az Iggy Pop oldalam, a bal pedig a Marilyn Monroe oldalam". Talán az egyik legmeghatóbb tetkója a karján található szívecske, amiben az apa szó van beleírva, ezzel hálát adva a sorsnak, hogy édesapja szívműtéte sikeresen zárult.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!