Fashion&Beauty

A "csillogós pucér" manikűr a legszebb körömtrend, amit valaha láttunk

Ha van olyan körömtrend, amit jószívvel ajánlunk mindenkinek, akkor az a pucér glitter manikűr. Ez a trend mindenkinek jól áll, és elképesztően gyönyörű.

Csillogós, pucér körmök

Mióta Marilyn Monroe 1961-ben fellépett a színpadra egy áttetsző, csillogó kristályokkal borított ruhában, a meztelenruha fogalma elképesztően népszerű lett, és azóta is töretlen a sikere. Gondoljunk csak azokra a világsztárokra, akik több alkalommal is megjelentek az egyes vörös szőnyeges eseményen egy ilyen darabban. Beyoncé, Britney Spears, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Kendall Jenner és még sok másik híresség kedveli azt a trendet, amit immár a körmeinken is viselhetünk. 2023 egyik legszebb körömtrendjével jövünk: a "csillogós pucér" manikűrrel.

Ez a körömtrend egyszerűen varázslatos, és tényleg minden szetthez passzol.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...