Tegnap debütált Isabel Marant kollekciója a H&M-nél

Tegnap este lelkes közönség gyűlt össze Párizsban, hogy megünnepelje az Isabel Marant pour H&M kollekció bemutatóját. Köztük volt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey és Lou Lesage is.

Bohém energiák

Az utcabálra emlékeztető, nyüzsgő városi hangulat remekül tükrözte Marant bohém energiáját. A kollekció filmdíszletek között került bemutatásra, ahol képek, videoklipek és modellek keveredtek a Grandmaster Flash and The Sugarhill Gang élő koncertjének vibráló légkörében.

Párizs és a '90-es évek

A tegnapi esemény a párizsi utcai élet egy kis szeletébe repítette a vendégeket, a 90-es évek elejére, amikor Isabel elindította a saját nevét viselő kollekcióját: sörözők, neontáblák, pizzázók, ajándékboltok, fűszerboltok, utcai árusok és a szabadban ráérősen sétálgató emberek adták a hátteret. Az Isabel karrierjének legjelentősebb darabjait tartalmazó kollekció a mozik világát idéző stílusban került bemutatásra képekkel, videoklipekkel és az utcáról behívott modellekkel, így érzékeltetve Isabel Marant világát. Mivel a tervező stílusának alapvető eleme a város, Párizs magától értetődő választásnak tűnt annak megünneplésére, hogy a kollekció november 14-től kapható lesz mintegy 250 üzletben és online.

A következő oldalon megnézheted a kollekció bemutatóján készült videót!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!