Hirdetés

Tavaszi feltöltődés – Szépülj meg új varázsszerekkel!

A tél már az utolsókat rúgja, egyre többször ébredünk napsütésre, ezzel együtt pedig az idő is melegszik. Lassan előkerülnek a lenge, tavaszi kabátok, rövid szoknyák, eltűnnek az óriási sálak és sapkák. Hogy az ápoló és takaró ruhadarabokat magabiztosan hajíthasd a szekrény mélyére, mutatunk néhány „varázsszert”, amelyekkel már most tehetsz szépségedért.

Hajcihő

A sapka viselése örök harc saját magunkkal szemben: tudjuk, hogy a téli hidegben szükségünk van rá, ugyanakkor sajnos a frizuránkat nem kíméli. Ráadásul a hideg hónapokban, mivel kevesebb zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, a hajhagymáink is megsínylik a vitaminhiányt, így könnyen előfordulhat, hogy ilyenkor az átlagosnál több hajszálat hullatunk. Egy friss kutatásból az is kiderült, hogy minden 5. magyar nő hajlandó lenne lemondani a szexről egy évig az egészséges, dús hajért cserébe. Ezt szerencsére senkinek sem kell megtennie; mi azt javasoljuk, fogj tavaszi ápoló kúrába. Hajhullás ellen hatásosak lehetnek a házi pakolások, ám ha a tudományban bízol, érdemes kipróbálnod a Plantur39 fito-koffein tartalmú sampont, amelynek hatóanyaga már a hajmosást követő pár percben behatol a hajhagymákba és tápanyagokkal látja el a tincseket.

Fogas kérdés

A téli hónapok alatt gyakran szívesebben maradunk otthon egy jó könyvvel, begubózva a takaró alatt, teát vagy kávét kortyolgatva. Kétségtelen, hogy a tea az egyik legegészségesebb ital, a kávé nélkül pedig mi sem tudjuk elképzelni a napjainkat, azonban a fogainkon sajnos nyomot hagynak ezek a finomságok. Ha te sem szeretnél a nyaralós – esetleg esküvői - fotóidnál rádöbbenni, mennyire sárgák a fogaid, érdemes már most tenned a fehérségért. Az orvosi fogfehérítésen kívül rengeteg lehetőségünk van akkor is, ha az otthoni módszereket részesítjük előnyben. A fogfehérítő fogkrémek közül nekünk legjobban a SwissDent Extreme piros tubusos terméke vált be, amely a papaya és ananász természetes enzimjein kívül mikronizált kalcium-peroxidot is tartalmaz. E formula segítségével még az erős dohányosoknak, rendszeres kávé- és teafogyasztóknak is árnyalatokkal fehérebbé válhatnak a fogai.

Fotók: deeplydiva.com, beautyjournal.nl

Oldalak

Szólj hozzá Te is!