Tavaszi megújulás? Az ízes Élet csinos sztárja erre esküszik!

EnniValó bloggerünk, Marton Adrienn számára az elmúlt hónapok sok-sok munkával teltek, úgy érezte egy igazi tavaszi felfrissülésre van szüksége a szervezetének. Interjúnkban megosztotta velünk milyen praktikákkal töltődik fel ilyenkor. (x)

A sok forgatás közben mennyire van időd magadra?

Őszintén szólva nem marad túl sok „énidőm”. Sokszor a 12-14 órás forgatási napok után már csak alvásra vágyom. Ilyenkor sajnos főzni sincsen mindig időm és erőm otthon, így a család számára alkalmanként a férjem szokta elkészíteni például a vacsorát. Megkért, hogy tanítsam meg rá, hogyan készítem az ételeket. Hétvégenként szoktunk gyakorolni, a klasszikus ételeket szuperül megfőzi, és hihetetlenül gyorsan fejlődik. Arról nem is beszélve, hogy mennyire jól esik ez tőle. Szerencsére most volt egy kis időm a családdal és magammal törődni, így újult erővel vághatok bele a forgatásokba.

Hogyan töltődtél fel az elmúlt napokban?

Ellátogattam a kedvenc szépségszigetemre, a Le Salonba, ahol egy igazi tavaszi megújulás vette kezdetét. Fodrász, manikűr, pedikűr. A forgatásokon mindig natúr színű lehet csak a körmöm, hiszen nem szabad, hogy elvonja a figyelmet az ételről. Amikor azonban szünet van, akkor mindig tűzpiros lakkot választok, valamiért ez az egyik kedvenc színem. A manikűr után pedig egy jóleső kézmasszázs tökéletes fénypontja a napomnak.

Nagy kedvencem a Meso Laser, amely a lézer és a mezoterápia egyfajta ötvözete. Ránctalanító, feszesítő, sejtképző hatású, egyszerűen csodákat tesz a bőrrel. Mostanában nem volt időm eleget aludni és ez az arcbőrömön sajnos meglátszik, így örülök, hogy végre egy olyan kezelést találtam, amitől szinte új embernek érzem magam.

A családoddal is sikerült elég időt töltened?

Igen és ennek szívből örülök. A lelkemnek az az igazi feltöltődés, ha velük lehetek. Most hétvégén például közösen készülünk a Húsvétra. Tojásfestés, sütés, főzés és persze az elrejtett tojások megkeresése. A fiaim egyik kedvenc programja ilyenkor, így idén sem maradhat ki. Emellett imádunk kirándulni, így kihasználva a csodás tavaszi időt biztosan elindulunk egy kisebb túrára együtt, hiszen a sport és a mozgás szerves része a mindennapjainknak.

Mennyire van időd sportolni a hétköznapokban?

A jóga nagy szerelem, így heti 1-2-őt biztosan beiktatok az életembe. Ezenkívül Infratrainerre járok, ami egy elég izgalmas edzésforma, hiszen elősegíti a méregtelenítést, jót tesz a bőrnek és még fogyni is lehet vele, ha valakinek az a cél. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik és felszabadítják a méreganyagokat. Szuper kis program, így mostanában egy pár ilyen edzést beiktattam a hétköznapjaimba.

Mikor kezdődnek az újabb forgatások?

Most 3 hétre Toscanaba utazom, ahol egy új kulináris műsort forgatunk. Bár az egész időszak munkával fog telni, mégis egy ilyen helyszínen lenni igazából feltöltődés a lelkemnek. S ahogy visszatérek ismét belevágok az Ízesélet adásainak forgatásába.

Szólj hozzá Te is!