Fashion&Beauty

11 kihagyhatatlan tavaszi divattrend, ami stíluskirálynővé tesz

Mint azt már korábban többször írtuk, a 2000-es évek divatja újra visszaköszön. Éppen emiatt nincs is jobb alkalom arra, hogy kipróbáld ezeket idén tavasszal.

Tavaszi trendek

Az elmúlt hetekben a divatfővárosokban bemutatták az őszi-téli kollekciókat, de mivel most az év egyik legszebb évszakára kell koncentrálnunk, ezért megmutatjuk, hogy melyek azok a trendek, amiket mindenképpen érdemes tavasszal követned. Hatalmas szerencse, hogy a 2000-es évek eleji divat hódít majd, így amennyiben még nem szelektáltad ki a ruháidat, érdemes visszanyúlnod a gardróbod mélyére!

Lesz némi változás, ne lepődj meg, az eddigiekhez képest egészen átalakul a ruhatárunk.

Csipőnadrágok Bizony, a magasított derekú nadrágokat felváltják a csipőnadrágok újra, ami nem is meglepő, ugyanis szépen lassan kezd visszajönni a 2000-es éved divatja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...