Tavaszi újdonságok a divat szerelmeseinek

Most, hogy itt a tavasz egyre több márka rukkol elő valami újdonsággal, hogy még színesebbé tegye a napjainkat. Íme egy tucatnyi újdonság és örömhír a trendek szerelmeseinek!

Visszatér a NEW YORKER Athletics sportkollekció

Márciustól már megtalálható a NEW YORKER üzletek polcain a legújabb trendeket követő, második alkalommal jelentkező férfi és női sportkollekció. A sokszínű kollekcióban található sportnadrág, póló, ujjatlan top, dzseki és sportcipő is, mely szezon legújabb trendjeihez igazodik, felirataival és feltűnő mintázatával a ’90-es éveket idézi. A klasszikus fekete és a divatos szürke színek párosítása mellett a kollekcióban az erőteljes, harsány színek dominálnak, úgymint a Swimming Pool (tiszta kék), Sunset Pink (élénk rózsaszín) és Deep Ocean (tengerkék). A neonsárga színek igazi wow-hatást váltanak ki. A darabok ötféle méretben (XS-XL), míg a sportcipők 36-42-es (európai cipőméret) méretben kaphatóak.

Nyerj all-inclusive vitorlázást a Helly Hansennel!

A norvég hajóskapitány, Helly Juell Hansen legendája 1877-ben, a norvég partok mentén, az Északi-tenger fagyos vadvizein kezdődött. A kapitány nevét viselő cégnek ma is szenvedélye a vitorlázás minden formája, így fotópályázatot hirdet: a vitorlázók feladata, hogy kiválasszák kedvenc hajózási kategóriájukat - offshore, inshore, dingi vagy part menti vitorlázás - majd feltöltsenek egy, vitorlázás közben készült fotót a Helly Hansen weboldalára, a képaláírásban jelöljék meg, hogy mit élveznek legjobban a vitorlázásban. A fotópályázat 2015. március 10-től április 9-ig tart, a kategórianyertesek egy all-inclusive vitorlázáson vehetnek részt a rhode islandi Newportban. A négy kategória fődíja egy Helly Hansen ajándékcsomag és egy felülmúlhatatlan hajózási élmény a Narragansett-öböl mentén a világbajnok vitorlázó és Helly Hansen nagykövet Tim Healyvel.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!