Fashion&Beauty

5 őszi táskatrend, ami minden stílushoz passzol

Bemutatunk 5 táskatrendet, ami idén ősszel uralni fogja a piacot.

Ilyen táskákat fogunk viselni idén ősszel

Minden szezonnak megvannak a maga trendjei, és ez természetesen a táskákra is ugyanúgy vonatkozik. Folyamatosan zajlanak a divathetek a világ különböző pontjain, és némi inspirációt adnak arra, hogy hogyan öltözködjünk az adott szezonban. Bár ezek a fashion weekek jóval előrébb járnak – hiszen a jövő évi tavaszi/nyári kollekciókat sorakoztatják fel a márkák –, ez nem jelenti azt, hogy mi idén nem viselhetjük őket. Nagyon különleges táskákat is láthattunk a kifutókon, és mi most kigyűjtöttük azokat a darabokat, amiket bátran viselhetsz bármilyen szettel.

A texturált táskák kiemelt figyelmet kapnak idén. A legjobb, hogy szinte bármilyen színben kaphatók, és különféle anyagokból készülnek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.