Sztárok, akik nem félnek a zöld hajszíntől

A merész, élénk, neonos és pasztelles hajszín már szinte teljesen elfogadott lett az előző évek őrületeinek hála, ám vannak olyan árnyalatok, amire mindenki felfigyel. Állítólag 2015-ben a zöld szín lesz a vagány csajok védjegye! Íme 9 sztár, aki már bevállalta a merész árnyalatot!

Trendszetterek

Lena Dunham mindig is imádta az egyedi megoldásokat, így sokan meg sem lepődtek, amikor a pink-szőke frizuráját nemes egyszerűséggel egy zöld színezővel dobta fel. A Kardashian-Jenner klán napjaink egyik legmeghatározobb családja a divatvilágban, így Kylie Jenner hatalmas hatással van a fiatalabb korosztályra - zöld hajszínét is tucatnyian koppintották le. Lady Gaga igazából többször is felkerülhetett volna erre a listára, hisz a neonostól a méregzöldig már ezernyi árnyalatban pompázott a (mű)haja.

A kemény csajok

Az amerikai stylistok szerint (vagy legalábbis úgy tűnik), a barna bőrhöz a zöld frizura passzol, mert a tengerentúlon tucatnyi híresség színezi át a haját. Lil’ Mama, Azealia Banks és Nicki Minaj sem bírt ellenállni a zöld festék csábításának...

Fotó: brit.co

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!