Ők lettek a szezon legstílusosabb sztárjai - Koppintásra fel!

Ha egy kis inspirációra van szükségünk az öltözködésünk terén, akkor bizony néha nem árt egy kis koppintás. Íme a Harper's Bazaar listája, melyben a szezon legstílusosabb sztárjait mutatják be!

Jenner-klán

A nemrég nőként debütáló Caitlyn Jenner máris igazi stílusikon lett, hisz hihetetlen szettjei a megtestesült nőiesség mintapéldái. Összeállításai remek útmutatóul szolgálhatnak a 30 feletti nőknek. A legkisebb Jenner lány, Kylie Jenner eddig nem sokat tett le az asztalra különleges stílusérzékén kívül, bár lehet, hogy ez is elég lesz a sikerhez, hisz a Balmain legújabb kampányának ő lett az egyik arca. Vagány, modern és pimasz kombináció a merész huszonéveseknek.

Modellüdvöskék

A modellvilág egyik friss arca, a street style koronázatlan királynője, Gigi Hadid is megérdemli, hogy lekoppintsuk öltözködését, melyet az egyszerű színek, a modern és elegáns, mégis laza vonalak jellemeznek. Vanessa Paradis és Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp nem csak mesés örökségre számíthat, de a genetikai lottót is megütötte, így nem meglepő, hogy a Chanel legújabb kedvence lett. Szettjei elegánsak, fiatalosak és letisztultan bájosak.

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!