Epilálás? Ezek az indokok szólnak mellette!

A nyári hónapokban a szőrtelenítés különösen kényes kérdés, de azért az sem árt, ha ezt a műveletet nem kell minden második nap elvégeznünk. Ma már sokféle eljárás létezik a szőrszálak eltüntetésére, melyek között mindenki megtalálhatja a számára szimpatikusat. Cikkünkben most az epilálás mellett tesszük le a voksunkat.

1. Hosszan tartó simaság

Epilálással bőrünk akár 4 héten át sima maradhat. Ennek oka, hogy a szőrszálak gyökerüknél történő eltávolításakor az újranövekedés hosszabb időt igényel, mint a felületi eltávolítás során, amilyen pl. a borotválás, vagy a szőrtelenítő krém használata. Mindemellett az újranövekedő szőrszálak puhábban, és vékonyabban nőnek vissza, mint az epilátor használata előtt.

2. A legrövidebb szőrszálakat is eltávolítja

Egyes epilátorok szabadalmazott technológiájuknak köszönhetően sokkal precízebb megoldást nyújtanak a többi szőrtelenítő eszközzel szemben, hiszen a legrövidebb szőrszálakat is eltávolítják.

3. Az epilálás nem csak a lábakon végezhető

Az epilátorok a modelltől függően különféle kiegészítőkkel kerülhetnek forgalomba, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy kiváló eredményt érhessenek el a test más, érzékenyebb területein is.

4. Epilálás érzékeny bőrön is

A bőrgyógyászok az epilálást javasolják, ha gyengéd és problémamentes módon szeretnénk eltávolítani a szőrszálakat. Ilyen megoldás például, ha nyugtató meleg fürdőben vagy zuhanyozás közben végezzük az epilálást. A minőségi epilátorok csipeszei a szőrszál eltávolításakor nem húzzák közvetlenül a bőrt, így minimális hatást gyakorolnak csupán a bőrre.

5. Idővel kevesebb lesz

Mivel az epilátorral a szőrszálakat a gyökerüknél fogva távolítjuk el, az puhább, vékonyabb szőrvégekkel nő vissza, mint borotváláskor. Így a szőrszál puhább tapintású lesz. Emellett az újranövekedő szőrszálak eltérő ütemben nőnek vissza, így az első néhány epilálást követően már kevesebbet kell eltávolítani.

Femcafe-tipp (x)

A 40%-kal szélesebb fejjel rendelkező új Braun Silk-épil 9 nagyobb felületet fed le, és egyetlen mozdulattal több szőrszálat távolít el a gyorsabb epiláláshoz. A Braun legújabb és továbbfejlesztett MicroGrip csipesz technológiának köszönhetően a szőrszálak eltávolítása és azok bevezetése a nyílásokba hatékonyabb, így egyetlen mozdulattal, finoman távolíthatók el a szőrszálak. A Wet & Dry vezeték nélküli használatnak köszönhetően a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is használható a még gyengédebb epiláláshoz. Rendszeres használat esetén az epilálás gyakorlatilag fájdalommentes.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!