Film és valóság - A legnagyobb hollywoodi dívák igazi esküvői ruhái

A filmvilág legszebb dívái nem is egyszer mondták ki a boldogító igent a filmvásznon, talán ennek is köszönhető, hogy a történelem legikonikusabb színésznői a valódi esküvőjükön egészen más stílusú ruhában vonultak az oltárhoz. Lássuk, mi a képzelet szüleménye és mi a valóság!

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn az első képen partnerével, Fred Astaire-rel látható a 1957-es Funny Face című filmben, mely hazánkban Mókás arc néven futott. A filmben a színésznő őzike kecsességét hangsúlyozták ki, így egy klasszikus, tüllös ruhát kapot, mely deréknál extrán kihangsúlyozta a sztár vékonyságát. A színésznő 1969-es esküvőjén, Andrea Dotti oldalán azonban egy felettébb visszafogott és modern ruhát választott a nagy napra, mint az a képen is látható.

Candice Bergen

Az 1968-as The Adventurers, Szerencsevadászok című filmben egy túldíszített, hagyományos darabot választott a színésznő, míg 1980-ban férje, Louis Malle egy csodás, angolszász jellegű, romantikus csipkecsodában csodálhatta meg szíve hölgyét.

Catherine Deneuve

Az ikonikus szépségű Catherine Deneuve az 1962-es Vice and Virtue mozifilmben egy merész és bájos darabban tűnt fel a jelentben, míg a valóságban David Bailey-vel kötött, 1965-ös lagziján egy hétköznapi, fekete színű ruhát választott a sztár.

Fotók: vogue.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!