Dizájntúra Budapest szívében - Szombaton újra Stylewalker Day&Night

A budapesti divatélet minden évben felbolydul egy éjszakára, az üzletek késő esti nyitvatartással, engedményekkel, meglepetésekkel és frissítővel várják az érdeklődőket, hogy még közelebb hozzák a divatot a közönséghez. Ez a Stylewalker Night, amit idén november 28-án, szombaton rendeznek.

Már délután kettőtől várnak mindenkit

Az idén 7. alkalommal megrendezett eseményt a Belváros-Lipótváros Önkormányzata támogatja, és a néhány éve bevezetett tendenciát folytatva nem csak este, de már délután 14 órától várnak mindenkit a résztvevő boltok.

Húsz dizájn üzlet, showroom vagy alkotói tér fogadja a látogatókat egészen este 10-ig, és mindenhol készülnek valamilyen különlegességgel. Az Anderson Art LAB 16-18 óra között street art workshopot szervez Ferenczi Dániel vezetésével, a Buborékban amelyik árucikkben mézeskalács figurát találsz, azt olcsóbban elviheted, a megtalált emberkékkel pedig együtt díszíthetitek fel az üzlet karácsonyfáját. A Lollipop Factory Budapestben amellett, hogy 20 %-os kedvezménnyel vásárolhatsz, megnézheted Kárpáti János Iván Közhely/C’monplace című kiállítását. Idén először vesz részt az eseményen a USE unused, akik erre az estére kinyitják a showroomjukat és személyesen találkozhatsz a tervezőkkel. A Palomában a steampunk lesz a főszereplő, hiszen megrendezésre kerül a IV. Eurosteamcon Hungary, ahol vásárral, előadásokkal és programokkal várnak minden steampunk-rajongót.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!