Lesokkoltak minket a sztárok a Story Gálán – Összeszedtük a legborzalmasabb ruhákat

Skótkockás szoknya, érthetetlen minták keverése és eltévedt menyasszony voltak az idei Story Gála mélypontjai, már divat szempontjából. Ezek a sztárok már megint nem tudtak ízlésesen felöltözni.

Végh Judit

Nem tudjuk mire vélni a Jóban Rosszban doktornőjének köpenyét. Kicsit Piroska beütésű, a piros szín nélkül. Kár érte, a szoknyarész tetszik.

Rogán Cecília

Szögezzük le, a polgármester-feleség gyönyörű nő, és a ruhája is egészen tetszetős, csak éppen nem erre az alkalomra. Valószínűleg úgy érezhette, szeretne egy második lagzit tartani, ezért jelent meg egy esküvői ruhában. Talán valami más színnel kellett volna próbálkozni…

Berki Krisztián és Hódi Pamela

Hol is kezdjük? Nem tudjuk eldönteni, hogy Berki Krisztián viccet szeretett volna csinálni az eseményből, vagy valóban úgy érezte, hogy ez egy vállalható szett? Vajon skótnak érzi magát lélekben vagy úgy gondolta, kiparodizálja egy másik nemzet népviseletét? Pamela ízléstelen, a My77 márkával közösen tervezett ruhája szinte már fel sem tűnik párjáé mellett. Ha ti értitek, mi volt a célja a sztárnak ezzel a ruhával, kérlek írjátok meg nekünk…!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!