Fashion&Beauty

Sminktippek fagyos napokra

A hideg, száraz idő a szépségápolás rémálma. A bőröd fakó lesz, az ajkaid kicserepesednek, és a szemed állandóan könnyben úszik. Az a smink, amit reggel felvittél, nem épp hosszú életű.
Gondolj csak bele: mennyire lehet szexi a vad piros rúzs a kiszáradt ajkadon? Jaj.
Eláruljuk a sminkpraktikákat, amivel tavaszi üdeséget varázsolhatsz az arcodra.

Selymes bőr: Használj hidratáló alapozót, hogy elfedd a száraz foltokat. A legtöbb alapozó azonban szilikon tartalmú, ezeket próbáljuk kerülni. Arra is érdemes figyelni, hogy az alapozó színe legyen harmatos. A hidratálókrém, amit használsz, legyen gazdag vitaminokban és antioxidánsokban.

Édes pofik: A porpúder nem túl vonzó, ha a száraz pofin pihen. A pirosító arcrúzs nyerőbb választás. Krémes állagával hidratál, és szép, kellemes színt kölcsönöz.


Szempilla szerelem: A csípős hideg a szemeket könnyessé teszi, minden nő számára ismert az elfolyt smink a szem körül. A legegyszerűbb, ha könny -és vízálló szempillaspirállal veszed kezelésbe a szemed. A felső pillákra használj dúsító-hosszabító spirált, az alsókra kerüljön a vízálló.
(Itt pluszba hasznossá válik az arcrúzs használata, mert ha netán egy könnycsepp lecsordul, könnyen le tudod majd törölni)

Ajakzár: Szörnyű érzés ha a fagyott szájfényt kell a kedvesednek lecsókolnia. Ma már létezik olyan rúzs és szájfény, ami amellett, hogy végig tartja az ajkad natúr színét, a réteg alatt hidratálja a bőrt. Nem mellesleg akár egész napra fényes marad. A kis pikkelyeket a szádon egy ilyen rúzzsal elfelejtheted minden mínuszos napon.

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.