Fashion&Beauty

Rengeteget ártasz a szépségednek! Ez történik a bőröddel, ha sminkben alszol el

A bőröd egészségének és fiatalságának megőrzése érdekében nem a legjobb döntés, ha gyakran sminkben fekszel le aludni, ezzel ugyanis visszafordíthatatlan károkat okozhatsz!

Szépségápolási bűntény

Tegyük a szívünkre a kezünket, mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy hajnalig tartó buli után elfeledkeztünk az alapos arcmosásról és sminkben hajtottuk álomra a fejünket. Elsőre ártalmatlan dolognak tűnhet ez a kis hiba, ám a bőröd hosszú távon meghálálja a gondoskodást, éppen ezért nem érdemes kihagyni a sminklemosást még akkor sem, ha úgy érzed, a fáradtságtól alig állsz a lábadon. Amennyiben gyakran megesik veled, hogy csak másnap reggel távolítod el az arcodról az alapozót és a szemfestéket, akkor van egy rossz hírünk: jóval több negatív következménnyel kell számolnod, mint gondolnád. Részletek a galériában!

A smink eltömíti a pórusokat, amik így nem tudnak lélegezni. Ennek hatására a bennünk lévő olaj felhalmozódik és baktériummá alakul, amely pattanások, valamint mitesszerek kialakulásához vezethet.
Kattints a további képekért!

Hamarosan itt a tavasz, ez pedig azt jelenti, hogy némiképp megváltozik a bőrápolási rutinunk. Mutatjuk, hogy mit érdemes még most használnod, hogy ragyogjon a bőröd.

Leadfotó: Pexels
Forrás: purewow.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...