Fashion&Beauty

Bikinire vetkőzött Sharon Stone: bámulatos idomokat villantott a 65 éves színésznő - Fotó

A kilencvenes évek szexszimbóluma hatvanas évei közepén is csúcsformában van.

Szemléletmódját a külseje is tükrözi

Bár virágkorát a kilencvenes években élte - a korszak minden második sikerfilmjében szerepelhetett -, a 65 esztendős Sharon Stone napjainkban is káprázatos vonzerővel bír. Pedig az Elemi ösztön egykori sztárjával keményen bánt az élet: több vetélése is volt, 2001-ben pedig stroke-ot kapott, és több évbe telt, mire felépült a rettegett betegségből. A világsztár - akinek a nők körében egyre népszerűbb fiúgyermekéről múlt heti cikkünkben írtunk - azonban a múlt nehézségei ellenére is ragaszkodik csodálatra méltó optimizmusához, bámulatos életigenléséhez. Szemléletmódját pedig nagyszerűen tükrözi makulátlan külseje is: nemrég például bikinire vetkőzött, hogy bebizonyítsa, még most is páratlan idomokkal rendelkezik. Lapozz tovább, máris mutatjuk!

Rengeteg nő szeretne így kinézni 65 évesen: az épp a műtermében tevékenykedő Stone-on nagyszerűen mutat a falatnyi rövidnadrág. És ez még mind semmi!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!