Fashion&Beauty

Scarlett Johansson minden nap megmossa az arcát ezzel a csodaszerrel: csak pár száz forintba kerül, mégis varázslatot tesz a bőrével

Ki hitte volna, hogy Scarlett Johansson ennek a filléres csodaszernek köszönheti mindig tökéletes, makulátlan arcbőrét?

Filléres gyógyír a bőrnek

Scarlett Johansson hosszú és sikeres színészi karrierrel büszkélkedhet, nem beszélve arról, hogy milliók rajonganak érte szerte az egész világon – mindezt tehetsége mellett annak is köszönheti, hogy ellenállhatatlan vonásokkal áldotta meg a sors. Vonzereje azonban túlmutat a látványos sminkeken és a lélegzetelállító ruhakölteményeken, pompás kisugárzása ugyanis főként a természetességében rejlik. Fontos számára, hogy kívülről és belülről is megtámogassa a szépségét, s bár megengedhetné magának, hogy igénybe vegyen mindenféle méregdrága kozmetikai kezelést, az A-listás sztár ehelyett egy meglehetősen olcsó és szokatlan szépségtrükkre esküszik. Részletek a galériában!

Scarlett Johansson egy korábbi interjúban árulta el, hogy rálelt egy remek, naturális alternatívára, amellyel nem teszi ki a bőrét mindenfajta erős kémiai anyagnak, mégis látványos eredményt tud elérni a használatával.
Kattints a további képekért!

Fiatalos ragyogásának és üde bőrének köszönhetően Meryl Streep egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy hetvenes éveiben járó hölgy. Vajon mi lehet a titka?

Leadfotó: Vera Anderson/WireImage/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.