Fashion&Beauty

Ez a rúzstrend az új őrület: ezentúl te is így fogsz sminkelni, az biztos

A Tiktoknak köszönhetően egy egyszerű, de nagyszerű rúzstrend látott napvilágot. Érdemes kipróbálnod, hiszen irtó szexi, és nem is kell hozzá sok minden.

A "gym lips" a legújabb rúzsozási technika

Igazán letisztult lookot ad az az új rúzstrend, ami a Tiktokon hódít. A "gym lips", névre hallgató őrület most meghódította az egész világot, hiszen nemcsak egyszerű, de mindeközben bárki viselheti, és csak 2 termék kell hozzá. Ez a trend azoknak való, aki szeretnék magukat reggel kicsinosítani, azonban nincs idejük tökéletes kontúrvonalat húzni, vagy nem akarnak egy olyan rúzst használni, ami napközben lejön és elkenődik. Ez a trend bár nem új, mégis most újra hatalmas népszerűségnek örvend.

Lapozz, mutatjuk, hogy hogyan tudod te is elkészíteni!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.
Home&Design
A fenntarthatóbb életmód fontos azok számára, akik szeretnék csökkenteni az ökológiai lábnyomukat és a szemétbe kerülő műanyag mennyiségét. Rengeteg módja van annak, hogyha már megvetted a műanyagot...