Rövid vagy hosszú? - A sztárvilág legmerészebb frizuraváltásai

A sztárok néha kaméleonként képesek átváltozni, hisz a tüsire vágott hajukból egy nap alatt hosszú tincseket varázsolnak némi póthaj és egy ügyes szakember segítségével. Lássuk, hogy kik szabadultak meg hosszú tincseiktől!

Anne Hathaway

Az ördög Pradát visel sztárját mindig is irigyelték gyönyörű haja miatt, ám a színésznő nem félt kopaszra nyíratni magát azért, hogy megkapja a Nyomorultak egyik szerepét. Persze azóta már nem megnőtt Anne haja, sőt az elsőre kissé szokatlan frizura most már kifejezetten jól áll az egykori Andy számára.

Beyoncé

A popdíva nem igazán tudja az utóbbi időben, hogy mit is kezdjen magával, hisz nemrég egy szinte tüsire vágott hajú képet osztott meg magáról. Az énekesnőnek állítólag azért kellett levágatnia oroszlánsörényét, mert a rengeteg póthaj miatt elkezdett hullani a természetes haja. Érdekes módon 2 nap múlva már félhosszú hajjal tűnt fel a sztár.

Rihanna

Az egykor bájos és visszafogott énekesnő elvadulása a frizurájának változásával illusztrálható a legjobban. A gyönyörű, hosszú barna tincsektől megszabaduló botrányhősnő jelenleg rövid hajjal hódít.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!