Fashion&Beauty

Az egykori Beatle 75 évesen is szívdöglesztő

Ringo Starr ugyan sosem volt a Beatles legnépszerűbb tagja, de hogy idős korukra a legsármosabb lett, az biztos. Az egykori gombahajú, kicsit esetlen srác szívdöglesztő pasi lett, amin 75 éves kora sem változtat.

Nem hisszük el...

Megdöbbentő fotót találtunk Ringo Starr-ról és fiáról. A 75 éves Starr, aki egyébként Richard Starkey néven látta meg a napvilágot, 48 éves fiával, Jason-nal sétálgatott London utcáin, és furcsa volt látni a kettejük közötti különbséget. Amíg ugyanis az egykori Beatle 75 éve ellenére egy sármos 50-esnek néz ki, addig Jason ősz hajával és lepukkant megjelenésével jóval idősebbnek. Ringo-n sokat dob a trendi frizura, a tetőtől-talpig fekete szett és a menő napszemüveg, mi nagyon bírjuk a stílusát. El sem hisszük, hogy apát és fiát látjuk...

Kattints, és nézd meg, mennyit változott Ringo az évek alatt.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!